همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با شرکت توسعه کشت دانه های روغنی

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با شرکت توسعه کشت دانه های روغنی

 
به منظور اجرای طرح جامع امنیت غذایی کشور و توسعه کاربردی – دانش بنیان دانه های روغنی در جهت تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تفاهم‌نامه فیمابین شرکت توسعه کشت دانه های روغنی به نمایندگی مهندس امیر عطایی فر مدیرعامل و دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به نمایندگی دکتر حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه منعقد گردید. 
 
  هدف از این تفاهم‌نامه استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‏های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری در جهت استمرار ارتباط سازمان‌‏یافته به منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل و افزایش امنیت غذایی دانه های روغنی می باشد.
 
برای اجرای تفاهم نامه، کارگروه مشترک همکاری با عضویت نمایندگان منتخب طرفین تعیین می شوند. لازم به ذکر است،علی زمان میرآبادی (مدیر امور تحقیقات و آموزش) به عنوان نماینده شرکت و افشین_اسماعیلی_فر (رئیس پژوهشکده ایمنی غذا و امنیت غذایی) به عنوان نماینده دانشگاه جهت پیگیری و اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه، معرفی شدند.
 
 

سبد خرید 0