تعیین ارزش تغذیه ای علوفه کاریناتا در طی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی

تعیین ارزش تغذیه ای علوفه کاریناتا در طی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی

معرفی منابع علوفه ای جدید می­تواند نقش اساسی در ایمنی خوراک و حمایت از پایداری تولید مواد غذایی داشته باشد. از آنجایی که عمده مناطق ایران دارای آب و هوای خشک بوده، انتخاب الگوی مناسب کشت گیاهان علوفه­ ای می ­تواند به حل مشکل کمبود منابع خوراک دام­ها کمک کند. در این راستا، علوفه­ های زراعی که در فصل­های پرباران (علوفه ­های زمستانه)، پرورش می­یابند، از اهمیت ویژه­ای برخوردار هستند. با توجه به دسترسی به برخی لاین­های خردل اتیوپی ( متعلق به شرکت توسعه کشت دانه های روغنی) و با توجه به داده های زراعی موجود در بانک اطلاعات این مجموعه، برای تعیین کمیت و کیفیت علوفه و پتانسیل عملکردی برخی ژنوتیپ­های برتر کاریناتا (به عنوان خردل اتیوپی شناخته شده و یک گیاه دانه روغنی بوده که عمدتاً برای تولید سوخت زیستی و به عنوان علوفه برگی استفاده م ی­شود) در مراحل مختلف رشد و بررسی تاثیر اشکال مختلف علوفه برداشتی (علف تازه و سیلوشده) بر ترکیب شیمیایی، کیفیت علوفه و قابلیت هضم واقعی در شرایط آزمایشگاهی، با همکاری گروه علوم دام، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در حال انجام است                                                            

سبد خرید 0