تعیین ارزش تغذیه ای علوفه کاریناتا در طی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی
معرفی منابع علوفه ای جدید میتواند نقش اساسی در ایمنی خوراک و حمایت از پایداری تولید مواد غذایی داشته باشد. از آنجایی که عمده مناطق ایران دارای آب و هوای خشک بوده، انتخاب الگوی مناسب کشت گیاهان علوفه ای می تواند به حل مشکل کمبود منابع خوراک دامها کمک کند. در این راستا، علوفه های زراعی که در فصلهای پرباران (علوفه های زمستانه)، پرورش مییابند، از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. با توجه به دسترسی به برخی لاینهای خردل اتیوپی ( متعلق به شرکت توسعه کشت دانه های روغنی) و با توجه به داده های زراعی موجود در بانک اطلاعات این مجموعه، برای تعیین کمیت و کیفیت علوفه و پتانسیل عملکردی برخی ژنوتیپهای برتر کاریناتا (به عنوان خردل اتیوپی شناخته شده و یک گیاه دانه روغنی بوده که عمدتاً برای تولید سوخت زیستی و به عنوان علوفه برگی استفاده م یشود) در مراحل مختلف رشد و بررسی تاثیر اشکال مختلف علوفه برداشتی (علف تازه و سیلوشده) بر ترکیب شیمیایی، کیفیت علوفه و قابلیت هضم واقعی در شرایط آزمایشگاهی، با همکاری گروه علوم دام، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در حال انجام است.