پرسش های متداول از شرکت دانه های روغنی تکاتو

  • ساختار مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر به چه شکل است؟

    مجموعه تحقیقات کاربردی و تولید بذر یکی از نمایندگیهای تابعه از شرکت توسعه کشت دانه های روغنی است که در استان مازندران قرار گرفته است و در حال حاضر دارای بخش های اداری-آزمایشگاهی در شهرستان ساری است که زیر نظر حوزه مدیریت تحقیقات و آموزش دفتر مرکزی فعالیت می کند

  • طرحهای تحقیقاتی این مرکز به چه صورت است؟

    تمامی طرحهای تحقیقاتی این مرکز به صورت کاربردی و در حوزه دانه های روغنی با اولویت تولید بذر بوده و هر ساله در دو قالب زمانی تحت عنوان طرحهای بهاره و پاییزه در زمینه های اصلاحی-زراعی ، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی اجرا می گردد.

  • روند تصویب و اجرای طرحهای تحقیقاتی در این مرکز به چه صورت است؟

    طرحهای در حال اجرا حسب نیازهای کشور در حوزه دانه های روغنی توسط مدیریت بذر تحقیقات و آموزش و کارشناسان این مرکز تهیه و پس از طرح و تایید در کمیسیون فنی شرکت با حضور مدیریت عامل برای اجرا به مجتمع ابلاغ می گردد.

  • طریقه همکاری با این مرکز چگونه است؟

    پس از درج اطلاعیه رسمی در سایت مرکز و سایر سایت های معتبر کار یابی، متقاضیان طی آزمون کتبی و مصاحبه شفاهی بر اساس قابلیتهای فردی و امتیازات کسب شده پذیرفته خواهند شد.

  • آیا امکان همکاری در قالب طرح مشترک با مرکز وجود دارد؟

    مرکز تحقیقات کاربردی و تولید بذر (تکاتو) آماده همکاری در قالب تفاهمنامه با افراد حقیقی و حقوقی با تمامی ارگانهای خصوصی و دولتی و مراکز دانش آموزی جهت تبادل دانش و ارائه خدمت می باشد.

  • نحوه اجرای پایان نامه های دانشجویی در این مرکز چگونه است؟

    دانشجویان مقاطع فوق لیسانس و دکترا می توانند به دو صورت معرفی مشاور از مرکز تحقیقات و یا استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی مرکز، مراحل اجرایی پایان نامه خود را در این مجموعه انجام دهند. جهت دریافت اطلاعات دقیقتر در این زمینه به منوی آموزش بخش بروشورها مراجعه کنید.

سبد خرید 0